Varausehdot


Varaus suoritetaan kirjallisesti. Varauksesta lähetetään ennakkomaksu, joka on 20% koko laskusta ja se hyvitetään loppulaskun yhteydessä. Loppusuoritus on maksettava kuusi (6) viikkoa ennen vuokra-ajan alkua. Jos varauksesta vuokrauksen alkuun on vähemmän kuin 6 viikkoa, koko maksu tulee suorittaa heti.
 
Varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen suostumus, joka toimitetaan kohteen omistajalle ennen majoituksen alkua. Majoituskohtetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Lemmikkieläinten tuonnista on ilmoitettava varausta tehtäessä.
 
Loma-asunto on vuokraajan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Kohteen  ja omistajan yhteystiedot sekä ajo-ohjeet ja avaintiedot toimitetaan loppulaskun yhteydessä.
 
Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), perusastiasto, polttopuut, vene. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet sekä vastaa siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Petivaatteita saatavilla lisämaksusta. Lakeside Villasilla on oikeus periä asiakkaalta siivousmaksu, jos siivousta ei ole suoritettu. Vuokrauksen aikana tapahtuneista vaurioista ja rikkoutuneista tavaroista on ilmoitettava omistajille, ja asiakas on niistä korvausvelvollinen.
 
Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti Lakeside Villasille. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Ennakkomaksu palautetaan, jos peruutus tehdään vähintään kuusi (6) viikkoa ennen majoituksen alkua.  Asiakkaalta peritään ennakkomaksu, jos peruutus tehdään 3-6 viikkoa ennen majoituksen alkua.  Asiakkaalta peritään koko maksu, jos peruutus tehdään 0-3 viikkoa ennen majoituksen alkua ja jos kohdetta ei saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra. Tällöin peruutuksen syystä on toimitettava lääkärintodistus.
 
Lakeside Villas voi perua varauksen, jos ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Lakeside Villas voi perua varauksen myös siinä tapauksessa, että vuokraukselle on tullut ylivoimainen este, foece majeure.
 
Valitukset ja huomautukset liittyen majoituskohteen varaukseen ja kuntoon on osoitettava välittömästi suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.
 
Nämä ehdot ovat sitovia siitä alkaen, kun varaus on tehty. Lakeside Villas pidättää oikeuden muutoksiin.
 
 
Lakeside Villas
 
© Tmi Lakeside Villas | villas.lakeside@gmail.com | p.+358 (40) 570 2565
2012 Mainostoimisto Luode Oy